Three Thousand Years of Longing (2022) - online film sa prevodom

Three Thousand Years of Longing (2022) - online film sa prevodom


Žanr: Fantazija / Romantika / Drama
Dužina trajanja filma: 1h 48min

Opis Filma: Film prati Alitheu, ponositu i racionalnu englesku intelektualku. Iako je ranije bila udata, Alithea sad vodi poprilično usamljeni život od kog najveće uzbuđenje doživljava kad dobije poziv za biznis konferenciju u Istanbulu. Tamo pronalazi misterioznu, ali prelepu bočicu prema kojoj momentalno oseća jaku privlačnost. Kad bočicu donese kući i počne da je čisti, iz nje izlazi magično biće – duh Djinn. Tipično, Djinn kaže Althei da će joj ispuniti tri želje. Ovo je, naravno, potpuna novost za Altheu, koja ima pregršt pitanja, ali i sumnji…Naime, Althea želi da razume kako funkcioniše proces “ispunjavanja želja”, i da sazna o potencijalnim opasnostima koje bi mogle da joj unište život, budući da je više puta slušala o ovim “upozoravajućim pričama”. Djinn potom pokušava da joj otkloni sumnje tako što će joj prikazati vizije iz svoje prošlosti i šta sve njegove fantastične moći mogu da urade kako bi joj promenile život..


GLEDAJ%20FILM
Neispravne sadržaje prijavljujete Ovde
Video secka/koči - Dugo se očitava
– Može biti da je video veoma visoke HD ili MP4 rezolucije, pa je vaša internet konekcija spora – trebate dati vremena da se video normalno učita u tom slučaju, staviti pauzu na video, i sačekati neko vreme da se video učita (baferuje) pa potom pustiti video. 
– Server je preopterećen, ili veliki broj korisnika gleda isti video u momentu, u tom slučaju pokrenuti video posle par minuta ili časova opet.
– Trebate da očistite Cash, Cookies, DNS Cash, History iz privremene memorije HDD.
- Poštovani, u slučaju da ne možete da pustite video sadržaj, isključite Ad-Block ili/i pokušajte sa drugim pretraživačem, napominjemo, mi ne streamujemo video sadržaj tako da ne možemo ni uticati na njega, sve reklame što se pojave su reklame od samog hostera,Da pustite Film samo kliknite na Gledaj Film dugme. Hvala i uživajte u gledanju.

Three Thousand Years of Longing (2022) Online sa prevodom

Постави коментар

Copyright © Filmax . Designed by Filmax | Filmaxs